Infiintare firma Timisoara

Infiintare firma Timisoara. Sprijinul tău în deschiderea unui SRL

Dacă te-ai decis să muncești pe cont propriu sau să justifici venituri din orice fel de activitate printr-o entitate juridică, este momentul să afli mai multe despre procedura de infiintare firma Timisoara, ce presupune aceasta și de ce acte ai nevoie pentru a funcționa în mod legal.

Discuta acum cu contabilul tau

Completeaza formular si un expert din echipa Best Accounting te va suna.

Leave this field blank
infiintare firma timisoara

Ce am gasit cel mai interesant lucru a fost ca toata comunicarea se poate face electronic si nu mai pierd timpul cu mers cu documente, scos la imprimanta, etc.

Ce este pe suport fizic trimit prin curier si toata contabilitatea este rezolvata perfect, scutind drumuri. Intradevar un serviciu de contabilitate din acest deceniu! Recomandam fara nici-o ezitare echipa de la Timisoara, Best Accounting.

Sebastian Driscu – Fondator Sebastian Digital Media

Primii pași pentru infiintare firma Timisoara

Odată ce te-ai decis dacă preferi să devii Persoană Fizică Autorizată sau să demarezi procedura de infiintare firma Timisoara, poți opta pentru a apela la ajutor specializat sau să începi procedura pe cont propriu. Acest lucru va însemna întocmirea unor acte legale și câteva drumuri.

Documente necesare pentru infiintare firma Timisoara

Legea societăților nr. 31/1990, cu modificările aduse de Legea nr. 163/2018, este cea care reglementează procesul de infiintare firma Timisoara. Potrivit actului normativ în vigoare, înainte de a merge la Registrul Comerțului, trebuie să te asiguri că ai un dosar care să cuprindă:

  • Rezervarea denumirii firmei (online, la Registrul Comerțului)
  • Actul constitutiv al firmei
  • Decizia de asociat unic
  • Actul care dovedește sediul ales
  • Dovada plății taxelor legale
  • Anexa contor de cuvinte
  • Capital social

Dacă optezi pentru un sediu social ai nevoie și de un act care dovedește acordul vecinilor din imobilul în care se află viitorul sediu social al firmei pe care o înființezi.

În timp ce rezervarea unui nume de firmă este un proces simplu, care se poate realiza online, următorii pași pentru infiintare firma Timisoara sunt mai laborioși și implică strângerea de documente necesare desfășurării activității firmei.

Ce este actul constitutiv pentru infiintare firma Timisoara?

Actul constitutiv în procesul de infiintare firma Timisoara reprezintă dovada acordului între asociați, drepturile și obligațiile pe care le au aceștia în companie, documentarea tuturor obiectelor de activitate prin coduri CAEN, precum și datele firmei, adresa, numele și datele tuturor asociaților.

În ceea ce privește capitalul social, limita minimă la orice infiintare firma Timisoara este de 200 de lei, bani care pot fi depuși la banca cu care dorești să lucrezi. Urmează o declarație pe propria răspundere la notar și cererea pentru specimenul de semnătură, înregistrarea la ANAF

Cât durează o infiintare firma Timisoara?

Tot procesul de infiintare firma Timisoara poate dura chiar și o lună, în funcție și de disponibilitatea pe care o ai pentru a te deplasa la toate instituțiile necesare ori la notar.

Poți apela însă la un avocat și chiar la Best Accounting pentru înființarea unei firme. Juriștii noștri te pot ajuta și îndruma cu privire la toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-ți deschide propria afacere, indiferent de domeniul de activitate, dacă alegi să faci comerț sau nu.

Ia legătura cu noi și hai să punem bazele viitorului tău!

Mai multe informații găsești și pe pagina de facebook Best Accounting.

Suntem aici sa te ajutam in orice problema ai.

Intra in contact pentru a stabilii prima intalnire.