Inființare firmă Timișoara

Inființare firmă Timișoara. Sprijinul tău în deschiderea unui SRL

Dacă te-ai decis să muncești pe cont propriu sau să justifici venituri din orice fel de activitate printr-o entitate juridică, este momentul să afli mai multe despre procedura de înființare firmă Timișoara, ce presupune aceasta și de ce acte ai nevoie pentru a funcționa în mod legal.

Discută acum cu contabilul tau

Completează formularul și un expert din echipa Best Accounting te va suna.

Leave this field blank
infiintare firma timisoara

Ce am găsit cel mai interesant lucru a fost că toată comunicarea se poate face electronic și nu mai pierd timpul cu mers cu documente, scos la imprimantă etc.

Ce este pe suport fizic trimit prin curier și toată contabilitatea este rezolvată perfect, scutind drumuri. Într-adevăr, un serviciu de contabilitate din acest deceniu! Recomandăm fără nicio ezitare echipa de la Timișoara, Best Accounting.

Sebastian Driscu – Fondator Sebastian Digital Media

Primii pași pentru înființare firmă Timișoara

Odată ce te-ai decis dacă preferi să devii Persoană Fizică Autorizată sau să demarezi procedura de înființare firmă Timișoara, poți opta pentru a apela la ajutor specializat sau să începi procedura pe cont propriu. Acest lucru va însemna întocmirea unor acte legale și câteva drumuri.

Documente necesare pentru înființare firmă Timișoara

Legea societăților nr. 31/1990, cu modificările aduse de Legea nr. 163/2018, este cea care reglementează procesul de înființare firmă Timișoara. Potrivit actului normativ în vigoare, înainte de a merge la Registrul Comerțului, trebuie să te asiguri că ai un dosar care să cuprindă:

  • Rezervarea denumirii firmei (online, la Registrul Comerțului);
  • Actul constitutiv al firmei;
  • Decizia de asociat unic;
  • Actul care dovedește sediul ales;
  • Dovada plății taxelor legale;
  • Anexa contor de cuvinte;
  • Capital social.

Dacă optezi pentru un sediu social ai nevoie și de un act care dovedește acordul vecinilor din imobilul în care se află viitorul sediu social al firmei pe care o înființezi.

În timp ce rezervarea unui nume de firmă este un proces simplu, care se poate realiza online, următorii pași pentru înființare firmă Timișoara sunt mai laborioși și implică strângerea de documente necesare desfășurării activității firmei.

Ce este actul constitutiv pentru înființare firmă Timișoara?

Actul constitutiv în procesul de înființare firmă Timișoara reprezintă dovada acordului între asociați, drepturile și obligațiile pe care le au aceștia în companie, documentarea tuturor obiectelor de activitate prin coduri CAEN, precum și datele firmei, adresa, numele și datele tuturor asociaților.

În ceea ce privește capitalul social, limita minimă la orice înființare firmă Timișoara este de 200 de lei, bani care pot fi depuși la banca cu care dorești să lucrezi. Urmează o declarație pe propria răspundere la notar și cererea pentru specimenul de semnătură, înregistrarea la ANAF.

Cât durează o înființare firmă Timișoara?

Tot procesul de înființare firmă Timișoara poate dura chiar și o lună, în funcție și de disponibilitatea pe care o ai pentru a te deplasa la toate instituțiile necesare ori la notar.

Poți apela însă la un avocat și chiar la Best Accounting pentru înființarea unei firme. Juriștii noștri te pot ajuta și îndruma cu privire la toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-ți deschide propria afacere, indiferent de domeniul de activitate, dacă alegi să faci comerț sau nu.

Ia legătura cu noi și hai să punem bazele viitorului tău!

Mai multe informații găsești și pe pagina de facebook Best Accounting.

Suntem aici să te ajutăm în orice problemă ai.

Intră în contact pentru a stabili prima întâlnire