Contabilitate primara Timisoara

Totul despre contabilitate primara Timisoara

Pe lângă un plan de afaceri bine pus la punct și idei inovatoare, succesul unui business la început de drum este determinat și de o bună contabilitate primara Timisoara. Este una dintre cele mai simple forme de contabilitate și presupune înregistrarea și stocarea informațiilor financiare ale firmei tale.

Discuta acum cu contabilul tau

Completeaza formular si un expert din echipa Best Accounting te va suna.

Leave this field blank
contabilitate primara timisoara

Ce am gasit cel mai interesant lucru a fost ca toata comunicarea se poate face electronic si nu mai pierd timpul cu mers cu documente, scos la imprimanta, etc.

Ce este pe suport fizic trimit prin curier si toata contabilitatea este rezolvata perfect, scutind drumuri. Intradevar un serviciu de contabilitate din acest deceniu! Recomandam fara nici-o ezitare echipa de la Timisoara, Best Accounting.

Sebastian Driscu – Fondator Sebastian Digital Media

Ce înseamnă contabilitate primară Timisoara?

Din punct de vedere al legii, contabilitatea se ocupă de gestionarea, evaluarea și controlul activelor, a capitalurilor unei firme și a datoriilor acestora. Fiecare document între care chitanțe, facturi și chiar bonuri, ordine de plată se înregistrează în registrul contabil în ordine cronologică.

Contabilitatea primară se ocupă de actele care stau la baza justificării oricăror operațiuni financiare din compania pe care o conduci și reprezintă procesul prin care sunt înregistrate și raportate statului toate operațiunile financiare din firma ta care pot fi justificate prin:

  • Bonuri de la diverse achiziții prin firmă
  • Deconturi de cheltuieli
  • Note de intrare sau recepție
  • Facturi emise de către furnizori
  • Facturi emise către clienți
  • Documente de trezorerie

Toate aceste documente sunt mai apoi organizate de către specialistul în contabilitate primara Timisoara și raportate statului român pentru achitarea taxelor aferente.

Documentele de contabilitate primara Timisoara

Specialistul care se ocupă de contabilitate primara Timisoara pentru business-ul tău are o responsabilitate majoră de a gestiona și întocmi eficient și corect din punct de vedere legal toate actele. Între acestea se numără întocmirea statului de salarii pentru fiecare angajat pe care îl ai în companie, în baza cărora se calculează atât veniturile fiecărui angajat, obligațiile care revin statului român din acestea, dar și pontajele care atestă numărul de ore lucrat de fiecare salariat.

Un specialist din ramura de contabilitate primara Timisoara se ocupă și de notele de intrare-recepție în cazul firmelor care primesc materiale sau se ocupă de aprovizionare. NIR-urile sunt documentele care atestă că marfa a fost încărcată, preluată ori predată.

Tot în cadrul operațiunilor de contabilitate primara Timisoara se întocmesc și deconturile de cheltuieli cum sunt cele pentru deplasare în delegație, de exemplu. Atunci când unul sau mai mulți angajați sunt trimiși în delegație în alt oraș ori în altă țară, diurna și costurile de deplasare vor fi justificate în urma documentelor care ajung la contabil.

Registrele de casă sunt și ele documente care intră în ramura de contabilitate primara Timisoara, înregistrând aici fiecare operațiune care are loc cu bani cash (plăți, deconturi, încasări) în firma pe care o conduci.

Te poți ocupa de contabilitate primara Timisoara dacă ai o afacere?

Potrivit legii, doar în cazul unui PFA fără angajați și neplătitor de TVA, te poți ocupa personal de contabilitatea primară, iar acest lucru presupune să depui chiar tu toate documentele către statul român. Orice altă entitate juridică este obligată să angajeze sau să contracteze o firmă specializată pentru orice serviciu de contabilitate primara Timisoara.

Ai o firmă la început de drum ori una de mici dimensiuni? Specialiștii Best Accounting te pot ajuta cu orice operațiune de contabilitate primară. Ia legătura cu noi și găsim împreună cea mai bună soluție pentru afacerea ta!

Mai multe informații găsești și pe pagina de facebook Best Accounting.

Suntem aici sa te ajutam in orice problema ai.

Intra in contact pentru a stabilii prima intalnire.