Contabilitate primară Timișoara

Totul despre contabilitate primară Timișoara

Pe lângă un plan de afaceri bine pus la punct și idei inovatoare, succesul unui business la început de drum este determinat și de o bună contabilitate primară Timișoara. Este una dintre cele mai simple forme de contabilitate și presupune înregistrarea și stocarea informațiilor financiare ale firmei tale.

Discută acum cu contabilul tău

Completează formularul și un expert din 

echipa Best Accounting te va suna.

Leave this field blank
contabilitate primara timisoara

Ce am găsit cel mai interesant lucru a fost că toată comunicarea se poate face electronic și nu mai pierd timpul cu mers cu documente, scos la imprimantă etc.

Ce este pe suport fizic trimit prin curier și toată contabilitatea este rezolvată perfect, scutind drumuri. Într-adevăr, un serviciu de contabilitate din acest deceniu! Recomandăm fără nicio ezitare echipa de la Timișoara, Best Accounting.

Sebastian Driscu – Fondator Sebastian Digital Media

Ce înseamnă contabilitate primară Timișoara?

Din punct de vedere al legii, contabilitatea se ocupă de gestionarea, evaluarea și controlul activelor, a capitalurilor unei firme și a datoriilor acestora. Fiecare document, între care chitanțe, facturi și chiar bonuri, ordine de plată se înregistrează în registrul contabil în ordine cronologică.

Contabilitatea primară se ocupă de actele care stau la baza justificării oricăror operațiuni financiare din compania pe care o conduci și reprezintă procesul prin care sunt înregistrate și raportate statului toate operațiunile financiare din firma ta care pot fi justificate prin:

  • Bonuri de la diverse achiziții prin firmă;
  • Deconturi de cheltuieli;
  • Note de intrare sau recepție;
  • Facturi emise de către furnizori;
  • Facturi emise către clienți;
  • Documente de trezorerie.

Toate aceste documente sunt mai apoi organizate de către specialistul în contabilitate primară Timișoara și raportate statului român pentru achitarea taxelor aferente.

Documentele de contabilitate primară Timișoara

pentru business-ul tău are o responsabilitate majoră de a gestiona și întocmi eficient și corect din punct de vedere legal toate actele. Între acestea se numără întocmirea statului de salarii pentru fiecare angajat pe care îl ai în companie, în baza cărora se calculează atât veniturile fiecărui angajat, obligațiile care revin statului român din acestea, dar și pontajele care atestă numărul de ore lucrat de fiecare salariat.

Un specialist din ramura de contabilitate primară Timișoara se ocupă și de notele de intrare-recepție în cazul firmelor care primesc materiale sau se ocupă de aprovizionare. NIR-urile sunt documentele care atestă că marfa a fost încărcată, preluată ori predată.

Tot în cadrul operațiunilor de contabilitate primară Timișoara se întocmesc și deconturile de cheltuieli cum sunt cele pentru deplasare în delegație, de exemplu. Atunci când unul sau mai mulți angajați sunt trimiși în delegație în alt oraș ori în altă țară, diurna și costurile de deplasare vor fi justificate în urma documentelor care ajung la contabil.

Registrele de casă sunt și ele documente care intră în ramura de contabilitate primară Timișoara, înregistrând aici fiecare operațiune care are loc cu bani cash (plăți, deconturi, încasări) în firma pe care o conduci.

Te poți ocupa de contabilitate primară Timișoara dacă ai o afacere?

Potrivit legii, doar în cazul unui PFA fără angajați și neplătitor de TVA, te poți ocupa personal de contabilitatea primară, iar acest lucru presupune să depui chiar tu toate documentele către statul român. Orice altă entitate juridică este obligată să angajeze sau să contracteze o firmă specializată pentru orice serviciu de contabilitate primară Timișoara.

Ai o firmă la început de drum ori una de mici dimensiuni? Specialiștii Best Accounting te pot ajuta cu orice operațiune de contabilitate primară. Ia legătura cu noi și găsim împreună cea mai bună soluție pentru afacerea ta!

Mai multe informații găsești și pe pagina de facebook Best Accounting.

Suntem aici să te ajutăm în orice problemă ai.

Intră în contact pentru a stabili prima întâlnire